Το AZshop.gr αλλάζει και γίνεται kidz.gr

Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας (2010-2020) το AZshop.gr δίνει την σκυτάλη στη νέα γενιά, στο kidz.gr!

 

Πιο όμορφο, πιο απλό, πιο γρήγορο

Συγκεντρώνοντας γνώσεις και εμπειρία από την πρώτη μας δεκαετία online παρουσίας, δημιουργήσαμε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα παιδικών ρούχων που είναι μοντέρνο, απλό και γρήγορο. Με σύγχρονη αισθητική και πολλές νέες δυνατότητες, το kidz.gr είναι ιδανικό για γονείς που δεν έχουν πολύ χρόνο και θέλουν να βρουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν.

 

Χιλιάδες νέα προϊόντα

Στο νέο μας eshop παιδικών ρούχων kidz.gr θα βρείτε όλη τη νέα collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020, αλλά και τα προϊόντα που αγαπήσατε στο AZshop.gr. Όλα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές! Οι νέες παραλαβές θα διατίθενται και στα τρία φυσικά μας καταστήματα, τα οποία προσωρινά κρατούν την ονομασία ΑΖ και σταδιακά θα υιοθετήσουν τη νέα εταιρική ταυτότητα και το νέο όνομα.

 

Αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα

Ταυτόχρονα με το νέο μας eshop εκσυγχρονίσαμε και όλες μας τις αποθήκες και τα ηλεκτρονικά συστήματα, ενοποιώντας το ηλεκτρονικό και τα φυσικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι πλέον έχετε τη δυνατότητα να αγοράζετε τα προϊόντα μας από οπουδήποτε (kidz.gr ή καταστήματα ΑΖ) και να πραγματοποιείτε αλλαγή οπουδήποτε σας εξυπηρετεί! Επίσης επενδύσαμε σε νέες τεχνολογίες που θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες και να δημιουργούμε περισσότερες προωθητικές ενέργειες. Αυτό για εσάς, τους πελάτες μας, σημαίνει καλύτερη εξυπηρέτηση και πιο πολλές προσφορές!

 

Μόλις ξεκινήσαμε

Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να σας προσφέρουμε καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δημιουργώντας περισσότερη αξία για εσάς, τους πελάτες μας. Ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενθουσιάσουν! Αγοράστε online τα ποιοτικά προϊόντα μας, με την ευκολία του υπέροχου νέου kidz.gr!

 

Θέλουμε την γνώμη σας

Πως σας φαίνεται το kidz.gr; Τι σας αρέσει και τι μπορεί να γίνει καλύτερα; Εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγησή σας; Ενημερώστε μας με email στο sales@kidz.gr ή τηλεφωνικά στο 2106452110 ή με μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα. Μας αρέσουν οι παρατηρήσεις. Διορθωνόμαστε :-)